Prijemni ispiti

Ukratko o klijentu

Prijemniispiti.com je portal namenjem učenicima završne godine srednjih škola i gimnazija, koji žele da nastave svoje školovanje na nekom od fakulteta ili visokih škola u Srbiji.
Prijemniispiti.com je nastao u želji da se populacija maturanata na pravi način informiše i edukuje o svim bitnim pitanjima koja im mogu pomoći prilikom odabira buduće visokoškolske ustanove.
Na portalu je moguće pročitati najnovije vesti o prijemnim ispitima i upisu na fakultete i visoke škole u Srbiji. Osim vesti, portal obezbeđuje i opšte informacije o fakultetima, studentskim domovima, studentskim restoranima, studentskim organizacijama, studentskim stipendijama i praksama, obukama, studiranju u inostranstvu… Takođe mogu se naći i vesti iz studentskog života i vesti vezane za muziku, sport, slobodno vreme i sl…

Opis projekta

Naš dugogodišnji klijent nas je unajmio da uradimo redizajn i unapređenje postojećeg portala prijemniispiti.com. Nakon precizno definisanih zahteva, urađeno je konceptualno rešenje unapređenja i realizovan sajt u WordPress CMS tehnologiji. Pošto se klijent bavi administriranjem i održavanjem ovog portala uz pomoć pomenutog CMS sistema maksimalno mu je olakšan posao.