Nikšićko pivo

Ukratko o klijentu

Zahvaljujući generacijama pivara i pivu, čiji su kvalitet i ime davno prešli granice bivše i sadašnje države, Nikšićko Pivo postalo je najprepoznatljiviji – crnogorski brend. U svakom buretu, krigli, boci, limenci ili plastičnoj ambalaži čuvenog „Nikšićkog”, sadržana je i istorija crnogorskog industrijskog razvoja, njegovi počeci i savremeni tokovi. Prvo međunarodno priznanje za kvalitet proizvoda, dobijeno je davne 1932. godine u Parizu, kada je „Trebjesa“ odlikovana Poveljom grada Pariza, Zlatnim krstom i Zlatnom medaljom. U narednim godinama uslijedilo je više od 70 priznanja na do-maćim i međunarodnim takmičenjima. Pored Nikšićkog Piva u savremenoj ambalaži, počela je i proizvodnja novih brendova Nik Gold, Nikšićko Tamno i Nik Cool, a od juna 2008. godine u pogonima „Trebjese“ po licenci se proizvodi i Jelen Pivo. Asortiman „Trebjese“ obogaćen je i nekim od najpoznatijih svjetskih piva – Stella Artois i Beck’s, čiji je „Trebjesa“ ekskluzivni uvoznik i distributer.
Godine 2012. Kanadsko-američka kompanija Molson Coors Brewing Company postaje stoprocentni vlasnik Trebjese koja se transformiše iz akcionarskog u društvo sa ograničenom odgovornošću.

Opis projekta

Od strane jednog od najpoznatijih brendova sa ovih prostora smo unajmljeni da realizujemo novu internet stranicu za naše tržište. Web sajt je realizovan uz pomoć naše VITO CMS tehnologije i dizajniran u skladu sa strogim zahtevima brenda, poštujući pritom korporativnu kulturu i pravila pivare. Sajt je aktivan i uspešno reprezentuje brend Nikšićkog piva na Internetu, a nas čini ponosnim na odličnu saradnju sa ovim klijentom.