Fitnes klub Muscle Planet Gym

Ukratko o klijentu

Fitnes klub Muscle Planet Gym, prepoznatljiv po autentičnoj atmosferi već godinama okuplja veliki broj profesionalnih i rekreativnih vežbača u centru Beograda na Slaviji.
Osnivači, braća Draško i Zoran Anđić, takmičari u bodi bildingu, plivanju, triatlonu i velikim iskustvom u pripremi profesionalnih sportista (košarka, fudbal, tenis, plivanje, atletika, rvanje). 400m2 opremljeno je sa preko 30 profesionalnih fitnes mašina, više od 2 tone slobodnih tegova, Life fitness kardio mašinama, sa prirodnim osvetljenjem i ventilacijom čime su stvoreni najbolji uslovi za zdravo vežbanje.

Opis projekta

Jedinstven dizajn sajta na vrlo slikovit način predstavlja snagu i jačinu koja je rezultat kontinuiranog vežbanja i ozbiljnih profesionalnih treninga. Sajt pruža sve informacije o različitim vrstama treninga koje su u ponudi u Fitnes klubu Muscle Planet Gym sa akcentom na grupu vežbača kojima je namenjena. Na sajtu je instalirana galerija koja sadrži niz zanimljivih  fotografija čime je korisnicima dočaran prostor ali i tim ljudi koji ovu teretanu čine drugačijom od mnogih.