Facebook – oglašavanje po kliku

Facebook je društvena mreža, koja je osnovana 2004. godine, a 2006. godine može da se registruje bilo koji korisnik, koji ima više od 13 godina i ima validnu E-Mail adresu. Servis obuhvata značajne celine kao što su profil, prijatelje, chat, mrežu i inbox sistem.

Facebook ima odličan alat za oglašavanje, sa potpunom kontrolom aktivnosti, dobrim izveštajima i veoma je jednostavan za upotrebu.

Statistika:
Facebook: preko 700 miliona korisnika, 50% aktivnih korisnika se loguju svaki dan, preko 60 miliona status update-a dnevno, preko 3 milijarde fotografija mesečno, preko 5 milijardi share-ovanja mesečno, preko 20 miliona korisnika dnevno postaje fan nekih stranica, prosečan korisnik ima oko 150 prijatelja i prosečno dnevno vreme je 55 minuta.

Imajući u vidu gore navedene podatke, Facebook predstavlja odličnu platformu za Internet oglašavanje. Oglašavanje se vrši prema PPC modelu. Plaćanje po kliku (PPC) je model Internet oglašavanja na sajtovima, u kojima oglašivači plaćaju domaćinu samo kada se klikne na njihov oglas.

Mi možemo da Vam projektujemo marketing kampanju na Facebook sistemu i da je zatim realizujemo, pri čemu naročito vodimo računa o Vašim ciljnim grupama.

Naručivanje i informacije

Ako želite da Vam pokrenemo Facebook marketing kampanju, kontaktirajte nas, pa da Vam unapredimo poslovanje. Pošaljite Vaše poslovne zahteve na sledeće adrese:

E-Mail: office@kameleon-lab.com
Telefon: 063 255.508