From Beck’sperience to Berlin

Ukratko o klijentu

Apatinska pivara osnovana je 1756. godine kao „Carska pivara“ u Apatinu. U junu 2012.  godine Apatinska pivara postaje deo jedne od najvećih globalnih pivarskih kompanija Molson Coors, kao deo grupacije Molson Coors Centralna Evropa.

Beck’sperience – beskompromisno dobar provod!
Kada je Beck’s došao u Srbiju osmišljen je događaj koji treba da inspiriše, izazove i razbudi sve ljubitelje piva i dobrog provoda! 2007. godine napravljen je jedinstveni događaj – Beck’sperience!

Opis projekta

Nagradna igra na decembarskoj Beck’sperience žurci na kojoj je gostovao Dave Clark više puta biran za najboljeg DJ-a na svetu. Svi posetioci ovog događaja imali su priliku da osvoje novogodišnje putovanje u Berlin za četiri osobe i to na način da se na Beck’sperience-u slikaju ispred Beck’sperience foto zida i pozovu svoje prijatelje da glasaju za njihovu fotografiju u okviru Facebook aplikacije From Beck’sperience to Berlin. Fana čija fotografija zabeleži najveći broj glasova, zajedno sa njegovim prijateljima, Beck’sperience je nagradio novogodišnjim putovanjem u nemački grad koji je poznat kao evropska prestonica klabinga.